Global Dignity Day 2014

Da er Global Dignity Day for 2014 gjennomført over hele landet. Over 1100 frivillige veiledere har vært i sving og hatt samtaler om verdighet med rundt 25000 elever i det ganske land. Vi har fått inn mange bilder fra GDD fra mange skoler.
Her kan du se flere bilder!

Global Dignity Day på Kuben vgsI Oslo fikk vi denne plakaten fra Aegis Dentsu Media som stilte med sju veiledere på Kuben. Her er en av tilbakemeldingene fra en av veilederne:

“Jeg synes det var veldig spennende og givende (og litt skummelt) å få være med på Global Dignity Day. Kuben er en fantastisk flott skole med stort mangfold og mange ressurssterke elever. Det var også helt tydelig at det var mange som hadde opplevd mye i løpet av sitt unge liv og det ble delt flere sterke historier. Å få lov til å være med på en slik dag, sette fokus på noe jeg selv mener er veldig viktig og ikke minst å få snakke med så mange flotte mennersker er noe jeg satte stor pris på. Jeg kan virkelig anbefale fler å være med på dette og jeg stiller selv også gjerne igjen til neste år.”