SITA-uke på Røros vgs.

Røros vgs

 

I våres deltok elever fra Røros vgs på en workshop i Oslo, der også Kronprins Haakon var med. Dette har ført et kjempeflott resultat for skolemiljøjobbing ved skolen.

Elevene som var med til Oslo etablerte en prosjektgruppe som skulle komme med ideer til hva vi kunne gjøre her på skolen. Resultatet ble SITA, S står for Samhold, I for Inkludering, T for Trygghet og A for Annerkjennelse. Vi har gjennomført SITA uken denne uken, og prosjektgruppen har gjort en kjempejobb.

De har arrangert ulike gruppearbeid der elevene har vært delt inn i grupper på tvers av klasser/programområder og trinn. Det har vært underholdning i kantina, vi har hatt aktivitetsdag, og vi avsluttet SITA uken med felles lunsj for ansatte og elever. Vi har fått medieoppmerksomhet, og alle jeg har snakket med sier at dette har vært et veldig bra skolemiljøtiltak og et godt tiltak for å forebygge mobbing. Vi gleder oss til Global Dignity Day 21. oktober.

Med vennlig hilsen
 Hilde Knutsen, rektor på Røros vgs.

Her kommer noen bilder fra SITA uka på Røros videregående skole. det er bilder fra oppstart mandag morgen, bli-kjent leker, premieutdeling og felles lunsj. Takk til prosjektgruppa for SITA-uka som beatår av representanter fra elevråd og skolemiljøutvalg.